Hoofdrolspeler Austin Butler moest door 'Elvis' zijn familie 3 jaar missen

Hoofdrolspeler Austin Butler moest door 'Elvis' zijn familie 3 jaar missen

Noem het toewijding.

Austin Butler maakte eerder dit jaar veel indruk als Elvis in de gelijknamige film van Baz Luhrmann. De acteur blijkt echter veel voor de rol te hebben moeten opofferen. Dat vertelt hij in een interview met Variety.

Acteurs gaan soms heel ver in de voorbereidingen voor hun rol. Zo zonderen sommige zich grotendeels af van hun familie en vrienden om zich in alle rust te kunnen verdiepen in hun personage.

Jarenlang
Voor de meeste sterren zal dat een periode van enkele maanden zijn, maar in het geval van Butler zag hij zijn familie jarenlang niet. "Ik heb mijn familie zo'n drie jaar lang niet gezien", onthult de acteur.

Hij licht toe: "Ik was eerst in New York voor de voorbereidingen en daarna voor de opnames in Australië. Ik heb maanden gehad waarin ik tegen niemand praatte en als ik dat wel deed, ging het alleen maar over de film. Aan iets anders kon ik in die periode niet denken".



Toewijding
Noem het toewijding. Het resultaat mocht er wezen, want Butler kreeg veel lof voor zijn vertolking van de legendarische artiest. De verwachting is dan ook dat hij het erg goed gaat doen tijdens het aankomende awardseizoen.

NieuwsFilm

meest populair