Regisseur 'Free Guy' maakt geen vaart met vervolg

Regisseur 'Free Guy' maakt geen vaart met vervolg

Hij lijkt er geen haast mee te hebben.

Free Guy was één van de meest geprezen komediefilms van vorig jaar. De film met Ryan Reynolds scoorde goed bij de Box Office en zowel critici als het publiek vonden de film uitermate vermakend. Zo vermakend zelfs, dat de filmstudio er direct meerdere sequels van wilde maken.

Regisseur Shawn Levy is er maar druk mee. Hij is momenteel bezig met Deadpool 3 en zal ook meerdere afleveringen van het nieuwe Stranger Things-seizoen regisseren. Ook zijn er geruchten dat hij zijn eigen Star Wars-film zou mogen regisseren. Heeft hij eigenlijk nog wel tijd voor een vervolg op de actiekomedie Free Guy?

Geen Haast
In een interview met Collider geeft de regisseur aan dat de film momenteel in ontwikkeling is. Hij maakt wel duidelijk geen haast te hebben met het project.

"Ik probeer geen sequels te maken die het niet verdienen om er te zijn. Daarom is er ook nooit een vervolg gekomen op 'Real Steel'. Het was simpelweg niet mogelijk om dat te overtreffen", aldus de regisseur.

Sequels
Levy stelt men meteen gerust dat er wel echt een sequel op Free Guy zal komen. 20th Century Studios is erg happig om meerdere vervolgdelen te maken, net zoals Levy en Ryan Reynolds.

Wel geeft de filmregisseur aan het graag goed te willen doen, niet enkel voor een commercieel succes.

"Sequels zijn zo moeilijk om te maken. De reden dat mijn Night At The Museum-films zo succesvol zijn is omdat ze allemaal erg zorgvuldig zijn samengesteld", concludeert Levy.

Het is momenteel dus te vroeg om te gaan gissen naar een definitieve release. Eerder dit jaar gaf 20th Century Studios aan meerdere sequels te willen ontwikkelen en dat het scenario voor het eerste vervolg al zo goed als af is.



NieuwsFilm

meest populair