Krachtige poster voor Christopher Nolans 'Oppenheimer' met Cillian Murphy

Krachtige poster voor Christopher Nolans 'Oppenheimer' met Cillian Murphy

De vader van de atoombom kijkt naar een explosie.

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar de nieuwe Christopher Nolan-film. De geliefde regisseur wist al eerder hoge ogen te gooien met pareltjes zoals The Prestige, Inception en The Dark Knight-trilogie. Oppenheimer belooft ook groots te worden. Nu is weer een nieuwe trailer van de blockbuster online verschenen.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Oppenheimer. De film vertelt het verhaal van de wetenschapper J. Robert Oppenheimer, de uitvinder van de atoombom. Niet zo heel gek dus, dat er een explosie van een atoombom in de film zal zitten. Wat wel heel opmerkelijk is: dit wordt geheel gedaan zonder CGI. Daarover lees je hier meer.

Nieuws
Ondanks het feit dat de film pas in de zomer van 2023 te zien zal zijn, komt er toch regelmatig nieuws naar buiten over de blockbuster. Nu is het weer raak. Helaas gaat het nog niet om nieuwe beelden, maar wel een een mooie poster. Deze is hieronder te zien.



Zowat elke grote naam in Hollywood wil maar wat graag samenwerken met Nolan. De hoofdrol wordt ingevuld door Cillian Murphy, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey. Jr, Florence Pugh én Rami Malek.

NieuwsFilm

meest populair