Hoe zit het met dat enige nog niet bevestigde personage in 'Indiana Jones 5'?

Hoe zit het met dat enige nog niet bevestigde personage in 'Indiana Jones 5'?

De actrice zelf geeft (half) antwoord...

Na het zien van John Rhys-Davies in zijn triomfantelijke terugkeer als Sallah voor Indiana Jones and the Dial of Destiny, vragen veel fans zich af hoe het zit met een ander iconisch personage.

Dan hebben we het over Marion Ravenwood en vertolker Karen Allen heeft nu een nogal terughoudend antwoord gegeven op die vraag: "Ik zou het je kunnen vertellen, maar dan zou ik je moeten vermoorden! Serieus, ik kan er geen woord over zeggen", aldus de 71-jarige actrice.

Haar aanwezigheid kan de cirkel mooi rondmaken
Ravenwood werd oorspronkelijk geïntroduceerd in Raiders of the Lost Ark uit 1981 als love-interest van Indy (Harrison Ford) en ze verscheen opnieuw in het verguisde Kingdom of the Crystal Skull uit 2008.

Aan het eind trouwden de twee met elkaar om de rest van hun leven samen door te brengen. The Dial of Destiny vindt 12 jaar daarna plaats, maar de onlangs verschenen trailer meldde niets over hun gezinsleven.

Op één van de promotionele afbeeldingen draagt Ford een trouwring om de ringvinger van zijn linkerhand, wat suggereert dat hij en Marion nog steeds samen zijn, hoewel het ook kan zijn dat ze is overleden en hij de ring blijft dragen om haar te eren. Volgend jaar juni weten we het.



NieuwsFilm

meest populair