Johnny Depp weer terug als Captain Jack Sparrow in speciale video

Johnny Depp weer terug als Captain Jack Sparrow in speciale video

Helaas, (nog) geen promo voor 'Pirates 6'...

Hoewel zijn laatste schermperformance als Jack Sparrow 5 jaar geleden is en Disney niet meer op hem hoeft te rekenen, is Johnny Depp nooit te beroerd om het typetje elders uit de kast te halen.

Ook nu heeft hij zich weer in het piratenkostuum gehesen om een persoonlijke videoboodschap voor een jonge fan op te nemen.

Als onderdeel van het 'Make A Wish Foundation'-programma is het bericht voor de 11-jarige Kori die het Youtube-kanaal Kraken The Box runt.

Kori is in palliatieve zorg geweest na meerdere harttransplantaties te hebben ondergaan en heeft de Pirates of the Caribbean-films altijd gezien als een bron van troost tijdens zijn lange periodes van herstel.

Depp speelde met het feit dat hij moest wennen aan de moderne technologie en wenste Kori als zijn nummer #1 fan veel sterkte toe.

Daarnaast beloofde hij het kanaal te blijven volgen en deze ook aan al zijn vrienden te vertellen. Kraken The Box heeft sinds de oprichting vorig jaar november 185.000 volgers. Bekijk hieronder wat Depp te zeggen had:


Hij staat bekend om zijn fans te geven
Kori deelde eerder een fragment van een ander videogesprek dat hij had met Depp waarin de acteur grapjes met hem maakt over het vermeende begroetingsgebruik van mensen die hun neus tegen elkaar wrijven.

Al met al was het opnieuw een liefdadig gebaar van hem naar een jongen met een somber leven die het gewoon hard nodig heeft en verdient.



NieuwsFilm

meest populair