Scarlett Johansson werd een lustobject, maar veranderde haar carrière

Scarlett Johansson werd een lustobject, maar veranderde haar carrière

Verleid tot het spelen van sensuele personages.

Scarlett Johansson vindt dat ze een enorm lustobject werd in haar jonge jaren. In een recente podcast van Table for Two with Bruce Bozzi zegt de actrice uit Black Widow zelfs, dat zij die richting uit werd geduwd door mensen om haar heen.

"Toen ik Lost in Transition deed en Girl with the Pearl Earring was ik 18 en 19 jaar. Ik werd vrouwelijk en leerde mezelf beter kennen op het gebied van begeerte en seksualiteit. Ik werd de kant op geleid, 'groomed', van het zijn van een 'bombshell actor'. Ik speelde die andere vrouw, het object van verlangen en lust, en ik vond mij in een hoek gezet. Ik kon daar niet uit."

"Het is gemakkelijk om tegen zo'n mens te zeggen, dat dat werkt. Maar een lustobject brandt even fel en dooft dan weer. En de kansen verdwijnen. Het was een vreemde en interessante situatie, maar het kwam er op neer dat er gewerkt moest worden voor die verandering. Daarvoor moesten andere projecten worden opgepakt en andere samenwerkingen worden aangegaan."

Die jongere vrouw
De actrice vertelt, dat zij verleid werd tot het steeds weer spelen van een aantrekkelijke vrouw. In die tijd werkte zij onder meer met de regisseur Woody Allen en de acteur Bill Murray. Zij speelde vaak die andere, jongere vrouw waar de oudere man op verliefd werd.

Scarlett Johansson zei al eerder dat zij dacht dat haar acteercarrière voorbij was, omdat zij niet de rollen kreeg die zij zelf interessant vond. Ze vertelt in de podcast dat haar Black Widow-rol in eerste instantie ook overdreven sensueel en oppervlakkig was. De actrice werkte daarop het karakter uit met regisseur Jon Favreau en Kevin Feige, het hoofd van de Marvel-studio.

Ze vond het lastig om uit die overdreven gehypte sensuele hoek te komen, maar vindt intussen meer rollen die bij haar passen. De komende tijd heeft zij een aantal filmprojecten naar haar zin. Het artikel in Variety staat hier. Scarlett Johansson doet meer dan acteren alleen. Hieronder op Instagram promoot zij haar eigen verzorgingslijn, The Outset.



Bekijk de afbeeldingMila Kunis onder de douche!
Met Mila Kunis onder de douche: "Deur staat altijd open"

Bekijk de afbeeldingAbbey Hoes en haar shirtje
Abbey Hoes trekt haar shirtje naar beneden op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair