Margot Robbie belooft 'veel naakt en orgies' in haar nieuwe film 'Babylon'

Margot Robbie belooft 'veel naakt en orgies' in haar nieuwe film 'Babylon'

'Babylon' - de nieuwe van 'La La Land'-regisseur Damien Chazelle - belooft behoorlijk intens te worden.

Hollywood houdt enorm van films maken over... Hollywood. Volgend jaar verschijnt Babylon van topregisseur Damien Chazelle (La La Land) over de filmindustrie van de jaren twintig. Volgens hoofdrolspeelster Margot Robbie (Birds of Prey) is de prent zeer intens.

Babylon gaat over het Hollywood van de jaren twintig, waarin de transitie van stomme films naar films met geluid centraal staat. Robbie speelt de rol van actrice Nellie LaRoy, een fictief personage.

Met of zonder ouders
Voor Variety heeft Robbie een interview opgenomen met haar collega Carey Mulligan (Promising Young Woman). Daarin vertelt Mulligan dat ze Babylon samen met haar moeder heeft gezien.

Dit tot verbazing van Robbie. "Dat moet ontzettend ongemakkelijk zijn geweest". Volgens de Hollywoodster is Babylon namelijk niet per se een film die je met je ouders moet willen kijken.

Behoorlijk wild feestje
Waarom dan? Het begint al bij de openingsscène. Daarin is een enorm, uitbundig feest (inclusief olifant) gaande waar de gasten weinig tot geen kleding aan hebben. Het gaat er dan ook behoorlijk wild aan toe.

Robbie: "Dat feest is net een orgie. Het feest verandert in een grote sekspartij". Die beelden schijnen dan ook nogal expliciet te zijn.

De prent heeft in Amerika dan ook een stevige R-rating gekregen. Dat betekent dat alleen volwassenen hem mogen zien.



Babylon is in Nederland vanaf 19 januari in de bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair