Katie Holmes was te gewoontjes gekleed voor een avond vol sterren

Katie Holmes was te gewoontjes gekleed voor een avond vol sterren

Te casual en zo 2000?

De kledingkeuze van Katie Holmes gaat viraal op social media. De actrice en regisseur van Alone Together droeg een opvallend casual combinatie bij een belangrijk event. Maar mensen waren ronduit geschokt en zeiden dat een actrice of regisseur van haar kaliber echt niet zo aan kan komen zetten.

Ze zou te gewoontjes gekleed zijn voor een avond vol sterren. Haar styliste nam het echter op voor hun styling en vertelde dat die look zo hoorde. De stoere jeans met de lange, blauwe top was met opzet. En daar Katie Holmes naar een concert zou gaan, leek het de 43-jarige actrice handig om gymschoenen aan te hebben. Zo kon zij lekker dansen op de muziek van Dua Lipa.

"We besloten dat de rijke kleur en de subtiele bustier de top juist elegant maakte. En dat het leuk was om er jeans bij te dragen. We wilden een jeugdig gevoel die bij de uitstraling van het iHeart Radio Jingle Ball event paste."

"Katie Holmes heeft een natuurlijke uitstraling en elegantie. Ze is in staat er cool uit te zien. Ook bij een onbedoelde trend 20 jaar later."

Te casual en zo 2000?
Het was namelijk de bedoeling dat Katie Holmes een jaren 2000 gevoel zou opwekken. In die tijd droegen veel mensen een jurk over een jeans. Maar de uitkomst pakte kennelijk verkeerd uit, te lezen aan alle negatieve opmerkingen. Sommigen reageren met: "Sla die tijd over, alsjeblieft." Gelukkig zijn er een aantal die zeggen: "Lekker gedurfd en praktisch."

De foto's staan hier op Daily Mail. Dat Katie Holmes een eigen en praktische stijl heeft, valt te zien aan haar foto hieronder op Instagram. Lekker stevige schoenen onder een mooie jurk als zij op pad gaat.



NieuwsFilm

meest populair