Vanaf vandaag op HBO Max: 'Black Adam' met Dwayne Johnson

Vanaf vandaag op HBO Max: 'Black Adam' met Dwayne Johnson

DC-films opgelet!

HBO Max heeft vandaag een interessante film toegevoegd aan zijn catalogus: Black Adam. In deze DC-film speelt Dwayne Johnson (Red Notice) een eeuwenoude anti-held die zo zijn eigen ideeën heeft over gerechtigheid.

Fans van DC opgelet: Black Adam is nu te streamen op HBO Max. De bombastische superheldenfilm - vol gave actiescènes - komt kersvers uit de bioscopen en zal ongetwijfeld een zeer populaire titel worden op het platform.

Toekomst
Hoewel The Rock zeer enthousiast is over zijn personage, lijkt de kans groot dat het maar bij één Black Adam-film blijft. Het DC-universum wordt momenteel flink op de schop gegooid. Zonde, want Black Adam is ontzettend vermakelijk.

Black Adam (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, e.a.
Bijna 5000 jaar geleden nadat hij almachtige krachten van de oude goden kreeg - en prompt werd opgesloten in een tombe - wordt Black Adam bevrijd. Nu is hij klaar om zijn unieke visie van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten. Niet iedereen is het echter eens met zijn methodes. Zo komt hij ook op de radar te staan van de Justice Society of America: een soort superheldenpolitie.



Interesse in Black Adam? Je kunt de film eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair