Niet te geloven: Tobey Maguire (Spider-Man) heeft een dochter en die is al 16

De acteur nam zijn dochter mee naar de première van zijn nieuwste film 'Babylon'

Tobey Maguire (Spider-Man) heeft donderdagavond de première van zijn nieuwste film Babylon bijgewoond met zijn zestienjarige dochter Ruby. Een vrij bijzonder moment, want de acteur verschijnt eigenlijk nooit met zijn kinderen in het openbaar.

Je kunt het bijna niet geloven, maar Maguire is nog maar drie jaar verwijderd van de vijftig. Bij velen zal hij voor altijd in het geheugen gegrift staan als de jonge superheld Peter Parker alias Spider-Man in de drie films die hij samen met regisseur Sam Raimi heeft gemaakt (Evil Dead).

Zeldzaam moment
De mooiste rol die de acteur tot nu toe heeft gespeeld, is ongetwijfeld die van vader. Donderdagavond liep zijn dochter Ruby naast hem op de rode loper voor de première van Babylon, die plaatsvond bij de Academy Museum of Motion Picture in Los Angeles.

Ruby is de dochter die Maguire kreeg met Jennifer Meyer, met wie hij tussen 2007 en 2016 getrouwd was. Ook heeft hij met haar een zoon, genaamd Otis Tobias, van 13.

Leuk gekleed
Voor deze première droeg Maguire een keurig zwart pak. Ruby droeg een zwarte jurk met een toffe bordeauxrode jas. Zij zag er heel stijlvol uit.

Benieuwd naar de leuke foto's van vader en dochter? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair