Gerucht: 'Bad Boys for Life'-regisseurs maken nieuwe 'Mummy'-film met Brendan Fraser

Gerucht: 'Bad Boys for Life'-regisseurs maken nieuwe 'Mummy'-film met Brendan Fraser

The Rock lijkt ook terug te keren volgens geruchten.

Er gaan geruchten in de rondte dat het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah (Bad Boys for Life) hun volgende grote project hebben gevonden. Filmjournalist Jeff Sneider onthulde op The Hot Mic dat het duo een nieuwe film gaat maken in de 'Mummy'-filmreeks met Brendan Fraser.

De laatste film van 'The Mummy'-trilogie kwam uit in 2008. Sindsdien heeft Universal in 2017 geprobeerd om de franchise te rebooten met Tom Cruise. De film was zowel kritisch als financieel een flop en er is verder niks meer gedaan met de franchise.

Het gerucht is nu dus dat Bilal en Adil's volgende grote film een vervolg gaat worden op de originele trilogie met Brendan Fraser en Rachel Weisz. De originele cast keert volgens de geruchten terug.

Ook Dwayne Johnson lijkt terug te keren naar de franchise die zijn carrière als acteur grotendeels heeft gestart. The Rock speelde de Scorpion King in The Mummy Returns.


Brenaissance
Brendan Fraser ervaart momenteel een gigantische comeback die alleen nog maar groter lijkt te worden. De acteur is nooit echt helemaal weggeweest. Zo zit hij nu al vier seizoenen in de DC-serie Doom Patrol, zat hij vorig jaar nog in de Steven Soderbergh-film No Sudden Move en zou hij de vijand spelen in de nu geschrapte Batgirl van Bilal en Adil.

Zijn rol in The Whale lijkt de acteur nu echt weer op de kaart te zetten. Zijn performance krijgt lovende reacties en lijkt genomineerd te worden voor een oscar.

Hieronder bekijk je de trailer voor The Whale. De film is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair