Eerste foto met stuntvliegers uit 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two'

Eerste foto met stuntvliegers uit 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two'

Deel twee van het tweeluik wordt klaarblijkelijk een hoogvlieger.

Fans moeten nog zeker een half jaar wachten voordat Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One in de bioscopen te zien zal zijn. Daarna zal het nog een extra jaar duren voordat het vervolg verschijnt. Toch krijgt men al een eerste blik achter de schermen.

Regisseur Christopher McQuarrie deelde recent op zijn Instagram een behind-the-scenes foto van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two met daarop een voorproefje voor een van de spectaculaire stunts die in de film te zien zal zijn.

Hoogvliegend spektakel
Op de foto zien we twee Boeing-Stearman tweedekker vliegtuigen die zich hoog in het wolkendek bevinden. Het is goed te zien dat een stuntman (hoogstwaarschijnlijk Tom Cruise zelf) zich op het achterste vliegtuig probeert voort te bewegen.

Dezelfde vliegtuigen zagen we al in een spectaculaire intro ter promotie van beide films. De intro speelde voorafgaand aan de teaser trailer van Dead Reckoning Part One, welke tijdens CinemaCon op 28 april 2022 voor het eerst werd vertoond.


Special thanks
In het bericht dankt de regisseur de inwoners van Zuid-Afrika, waar de film afgelopen periode werd opgenomen. Daarbij bedankte hij speciaal de teams die betrokken waren bij de opnames met de vliegtuigen. "Jullie deden elke dag het onmogelijke en brachten ons allemaal veilig thuis. Jullie zijn echt legendarisch," aldus McQuarrie.

Afsluitend bedankte hij de cast & crew van de film, die zich opmaken voor de kerstvakantie. "We zien jullie allemaal weer in het nieuwe jaar aan de andere kant van de wereld waar een nieuw onbekende wacht... Bedankt dat jullie dit allemaal mogelijk blijven maken," zo schrijft de regisseur.

Afscheid
Al in februari dit jaar werd het bevestigd dat Dead Reckoning Part Two het afscheid zal zijn van het personage Ethan Hunt van Tom Cruise. Wat de fans betreft mag de acteur, die erom bekend staat al zijn stunts zelf te doen, nog wel even doorgaan. Toch valt het afscheid te begrijpen, aangezien Cruise dit jaar alweer 60 kaarsjes mocht uitblazen.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One verschijnt 14 juli 2023 in de bioscopen, waarna Dead Reckoning Part Two vanaf 28 juni 2024 te zien moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair