'Indiana Jones 5'-regisseur is helemaal klaar met alle roddels en geeft een update

'Indiana Jones 5'-regisseur is helemaal klaar met alle roddels en geeft een update

De film lijkt zo goed als af te zijn

De afgelopen tijd raakt men steeds meer in de ban van Indiana Jones and The Dial of Destiny. De film kreeg afgelopen maand een eerste trailer die positief werd ontvangen door fans van de filmreeks. De regisseur geeft ons nu een update omtrent de langverwachte sequel.

In Indiana Jones and The Dial of Destiny kruipt acteur Harrison Ford voor de laatste keer in de huid van de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones. Er blijkt een knap stukje CGI-werk in de film te zitten, gezien de film zich gedeeltelijks in het verleden afspeelt en we ook een jongere 'Indy' in de film te zien krijgen.

Twitter
Filmregisseur James Mangold (Ford v Ferrari) is al enige tijd bezig om roddels te ontkrachten via zijn twitteraccount. De regisseur lijkt helemaal klaar te zijn met zogenoemde 'internet-trolls' en schuift dat niet onder stoelen of banken.

Zo ging het gerucht rond dat er extreem negatieve reacties waren op een private-screening van de nieuwe Indiana Jones-film, of dat er heropnames zouden plaatsvinden om de film een beter einde te geven. Beide geruchten waren niet juist, volgens Mangold.



Post-Productie
In zijn laatste tweet, waarbij hij de geruchten rondom heropnames de das om doet, geeft hij juist aan in de afrondende fase te zitten. Momenteel zijn de VFX-artiesten druk bezig de puntjes op de i te zetten. Volgens Mangold is de film voor 99% af.

Indiana Jones and The Dial of Destiny is vanaf 28 Juni te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair