Brad Pitt was geschokt door alle naaktscènes die in 'Babylon' zitten

Brad Pitt was geschokt door alle naaktscènes die in 'Babylon' zitten

De acteur werd er bijna onpasselijk van

Volgende maand valt de film Babylon eindelijk te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Actrice Margot Robbie vertelde al eerder dat er veel "naakt en orgies" in de film te zien zullen zijn. Medespeler Brad Pitt lijkt dit nu te bevestigen.

Babylon is de nieuwste film van de talentvolle regisseur Damien Chazelle. De regisseur maakte grote indruk in Hollywood met films als Whiplash en La La Land. Zijn nieuwe meesterwerk lijkt een ode aan de gloriejaren van Hollywood, met een sterke focus op feesten, seks en drugs.

Chaotisch
De recensies van Babylon zijn tot op heden erg uiteenlopend, een recensent schreef zelfs "alsof je een lijn cocaïne hebt gesnoven". De ene prijst de film omdat hij zo chaotisch is, voor de ander is dat juist het grote gebrek.

In de trailer kwam al naar buiten dat er heel wat gefeest wordt in de nieuwe prent van Chazelle. Schijnbaar was acteur Brad Pitt zo onder de indruk van al het naakt dat hij er recent over vertelde in een interview met The Hollywood Reporter.

"De eerste dag was nogal een shock, zelfs voor mij. Ik dacht 'wow, wow wow, doen we dit echt? Dit is wel heel veel naakt. Echt heel veel'. Na een tijdje raakten we er aan gewend en voelde het alsof we gewoon naar kantoor moesten", aldus de acteur.

Babylon is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop. Hieronder tref je nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair