'Renfield' met Nicolas Cage wordt geen bitter drama, maar keiharde 'Dracula'-horror

'Renfield' met Nicolas Cage wordt geen bitter drama, maar keiharde 'Dracula'-horror

Want bij een vampier hoort gewoon griezelen...

Het aankomende Renfield zal afwijken van typische films over Graaf Dracula, namelijk dat het de heldendaden van diens vampier-assistent zal onderzoeken in tegenstelling tot de bloedzuiger zelf.

Echter hoeven we niet te vrezen voor een mierzoet resultaat, want de 'Motion Picture Association of America' heeft een R-rating gegeven.

De beoordeling komt voort uit het zien van "veel bloed, bloederig geweld, grof taalgebruik en drugsgebruik", waarbij ook bevestigd lijkt te worden dat een eerste trailer zeer binnenkort in aantocht is.

Vanaf april 2023 in de bioscoop
Het verhaal vertelt over Renfield (Nicholas Hoult), het eeuwige hulpje van Dracula (Nicolas Cage) die ziek en moe is om zijn meester te dienen.

Hij vindt een nieuw leven en misschien zelfs verlossing wanneer hij valt voor de pittige verkeersagent Rebecca Quincy (Awkwafina). Maar daar is zijn onsterfelijke meester het natuurlijk niet helemaal mee eens.

Hoult sprak eerder al zijn bewondering uit voor Cage en kondigde aan dat we een compleet andere Dracula te zien krijgen dan we gewend zijn.



NieuwsFilm

meest populair