Simon Pegg wenst iedereen fijne feestdagen in 'Shaun of the Dead'-stijl

Simon Pegg wenst iedereen fijne feestdagen in 'Shaun of the Dead'-stijl

Simon Pegg springt niet uit een helikopter, zoals Tom Cruise deed, maar wenst iedereen een fijne kerst op zijn eigen manier.

In een kerstwens op Instagram steekt Simon Pegg de draak met zichzelf en met Tom Cruise. Net Cruise wil hij zijn fans een fijne kerst wensen op een unieke manier. Cruise deelde onlangs een filmpje waar hij zijn fans fijne feestdagen wenst terwijl hij uit een helikopter springt.

Pegg vraagt zich af waar hij bekend om staat. Hij is geen grote actieheld zoals Tom Cruise, dus hij gaat niet uit een helikopter springen. Maar hij wil wel iets bijzonders doen voor zijn fans, dus loopt hij naar een supermarkt om daar een Cornetto te eten en erover na te denken.

De oplettende fan zal het filmpje herkennen als een homage naar de komedie-klassieker Shaun of the Dead. We zien Pegg over dezelfde straat lopen en in dezelfde winkel een Cornetto kopen als in die film. Hij struikelt zelfs over de stoeprand net zoals in de komedie uit 2004.

Shaun of the Dead maakte van Simon Pegg in 2004 een superster. De horror-komedie gaat over Shaun die wakker wordt in een wereld die is overgenomen door zombies. Samen met zijn beste vriend Ed gaat hij op pad om zijn ex-vriendin Liz te redden van de Zombies en te schuilen in zijn favoriete pub.

Bekijk hier de kerstgroet van Pegg en vergelijk deze met de orginele scene uit Shaun of the Dead.





NieuwsFilm

meest populair