Naar deze 5 filmhelden die in 2023 terugkeren wordt flink uitgekeken

Naar deze 5 filmhelden die in 2023 terugkeren wordt flink uitgekeken

Volgens een poll van Fandango kijkt men het meest uit naar de terugkeer van deze 5 filmhelden

2023 belooft een groot filmjaar te worden. Zo krijgen we weer de jaarlijkse Marvel en DC fanfare, een nieuwe Fast & Furious, Creed, Mission Impossible, Scream, Transformers en nog veel meer. Het publiek heeft via een nieuwe poll van Fandango toch vijf terugkerende helden uitgekozen waar ze het meest naar uitkijken in 2023.

5: Paul Rudd als Ant-Man
De lijst trapt af met de held die we het snelt weer zullen zien op het grote scherm. Paul Rudd keert na drie jaar weer terug als de geliefde Ant-Man in Ant-Man and The Wasp: Quantumania. De film belooft met de introductie van Kang een belangrijke toevoeging te worden aan het Marvel Cinematic Universe.



4: Zoe Saldana als Gamora
Ook de vierde plek is gereserveerd voor een Marvel-held. Zoe Saldana keer na drie jaar weer terug als Gamora in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ze zal de versie gaan spelen de we in Avengers: Endgame hebben ontmoet. Deze versie is nooit lid geworden van de Guardians en heeft dus geen herinnering aan haar liefdesrelatie met Peter Quill, wat een unieke dynamiek op gaat leveren.



3: Keanu Reeves als John Wick
Keanu Reeves keert op 22 maart weer terug als de inmiddels iconische actieheld John Wick in John Wick: Chapter 4. Zover we weten gaat dit de een na laatste film worden in de 'John Wick'-filmreeks, maar wordt er al gewerkt aan prequels en spin-offs waar Reeves ook in gaat verschijnen.



2: Harrison Ford als Indiana Jones
Na vijftien jaar keert Harrison Ford nog een laatste keer terug voor de vijfde film in de 'Indiana Jones'-filmreeks, genaamd Indiana Jones and the Dial of Destiny. In de film zullen we Indy in verschillende fases van zijn leven zien. Men is erg onder de indruk over de eerste blik op een verjongde Indy in de eerste trailer.



1: Chris Pratt als Star-Lord
De held waar men het meest naar uitkijkt om terug te zien is Chris Pratt als Star-Lord in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Pratt verscheen dit jaar nog als Peter Quill in de Guardians of the Galaxy Holiday Special, maar de emotionele trailer van Guardians 3 is waarschijnlijk de reden dat Pratt zo hoog is geëindigd.

NieuwsFilm

meest populair