Naar deze 5 filmschurken die in 2023 debuteren wordt flink uitgekeken

Naar deze 5 filmschurken die in 2023 debuteren wordt flink uitgekeken

De nummer 1 is niet wie je zou verwachten.

2023 belooft een groot filmjaar te worden. Zo krijgen we weer de jaarlijkse Marvel en DC fanfare, een nieuwe Fast & Furious, Creed, Mission Impossible, Scream, Transformers en nog veel meer. Filmfans hebben via een poll van Fandango vijf debuterende vijanden uitgekozen waar ze het meest naar uitkijken.

5: Jason Momoa in Fast X
Jason Momoa speelt een personage genaamd Dante in alweer de tiende film in de 'Fast & Furious'-filmreeks. Charlize Theron keert ook weer terug en plaatste op haar Instagram dat ze samen met Momoa aan het filmen was. Misschien dat de twee wel samenwerken in de film.



4: Jack Black als Bowser in The Super Mario Bros. Movie
Al sinds bekend werd dat Jack Black de stem van dit iconische videogame-personage zou doen, zijn mensen al benieuwd. Black's stem voor Bowser in de eerste trailers is tot nu toe erg goed ontvangen door fans, vandaar dat mensen zo enthousiast zijn.



3: Jonathan Majors als Kang in Ant-Man & The Wasp: Quantumania
Technisch gezien hebben we al een versie van Kang gezien in de seizoensfinale van Loki, maar de versie die Majors in Ant-Man & The Wasp: Quantumania gaat spelen, is de volgende grote vijand in het Marvel Cinematic Universe.



2: Bill Skarsgård in John Wick: Chapter 4
De Pennywise-acteur speelt de mysterieuze Marquis in de vierde 'John Wick-film. Er is niet veel over het personage bekend naast het feit dat het natuurlijk een nieuwe vijand is voor Wick om te verslaan.



1: Melissa McCarthy als Ursula in The Little Mermaid
Het is wellicht een verassing dat McCarthy bovenaan staat in deze lijst. Dat heeft vooral te maken met het feit dat we nog niks van haar versie van Ursula hebben gezien. Disney-fans zijn desalniettemin onwijs benieuwd.



NieuwsFilm

meest populair