Doodse foto uit 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Doodse foto uit 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

De party neemt het op tegen een draak.

Entertainment Weekly heeft een nieuwe still van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves uitgebracht als onderdeel van hun 2023 preview. In de afbeelding verkeert de party, bestaande uit onder andere Chris Pine (Wonder Woman) en Michelle Rodriguez (Fast & Furious), zich in grote problemen.

Rode draak
In de foto zien we Chris Pine als Edgin, Michelle Rodriguez als Holga, Regé-Jean Page as Xenk, Justice Smith als Simon, en Sophia Lillis als Doric in een plak vol dood en verderf. Het is mogelijk dat dit de plek is waar de party het opneemt tegen een rode draak genaamd Themberchaud in een onderwereld.

De foto in kwestie zie je hieronder.



Verhaal
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: In een wereld van magie en draken ontketent een charmante dief onbedoeld een groot kwaad. Hij heeft een eeuwenoud, verloren relikwie gestolen en het aan de verkeerde persoon gegeven.

De dief, een bard, wil zijn fout rechtzetten en de wereld redden. Hierbij krijgt hij hulp van een barbaar, een tovenaar, een druïde en een paladijn.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is vanaf 29 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je de trailer voor dit nieuwe fantasy-avontuur.



NieuwsFilm

meest populair