Deze Marvel-ster weigerde oorspronkelijk om terug te keren in 'Avengers: Endgame'

Deze Marvel-ster weigerde oorspronkelijk om terug te keren in 'Avengers: Endgame'

Frank Grillo vertelt over zijn ervaring bij Marvel.

In een nieuwe interview met Empire Magazine onthulde Frank Grillo dat hij in eerste instantie weigerde om terug te keren als Brock Rumlow/Crossbones in Avengers: Endgame.

Veel meer Crossbones
"Er had veel meer Crossbones moeten zijn. Ik was het enige personage waarvan ik denk dat hij in meer van de films had moeten zitten, en deze andere idiote personages zijn er nog steeds. Ik was een klootzak, een beetje kleinzielig."

De acteur had inderdaad een contract getekend om Crossbones in zeven films te spelen. Dit betekent echter niet dat de studio je dan ook voor zeven films nodig heeft.

Uiteindelijk zat hij er maar in drie, namelijk Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War en Avengers: Endgame. Vorig jaar keerde hij ook nog terug als Rumlow in de animatieserie What If...? op Disney+

Toch terug
Grillo's zoon haalde hem uiteindelijk over om terug te keren naar het Marvel Cinematic Universe: "Hij zei: 'Dit wordt de grootste film ter wereld', en hij had gelijk. En ik heb een mooie tijd gehad."

"Ze deden het tienjarig jubileum, Stan Lee was erbij, en ik stond daar en zei tegen mezelf: 'Wat een klootzak ben ik!'"

Grillo is binnenkort te zien in de nieuwe actiefilm Black Lotus met Rico Verhoeven. Daarvoor zie je hieronder de eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair