5 topfilms die in januari op Netflix verschijnen

5 topfilms die in januari op Netflix verschijnen

Voor ieder wat wils komende maand.

Netflix pakt ook in de eerste maand van het nieuwe jaar weer uit met een hele hoop films en series. FilmTotaal heeft vandaag de 5 beste films voor je op een rijtje gezet die in januari op de streamingdienst zullen verschijnen.

Rogue Agent (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Patterson en Declan Lawn | Cast: James Norton, Gemma Arterton, Chris Wilson, e.a. | Vanaf 6 januari
De vlotte advocaat Alice valt voor de charmes van Robert, zeker wanneer hij haar vertelt dat hij een undercoveragent is die werkt voor de geheime dienst. Toch krijgt ze later haar bedenkingen. Alice besluit om in het verleden van Robert te duiken en komt erachter dat hij een oplichter is. Haar nachtmerries worden al helemaal werkelijkheid wanneer ze ontdekt dat de zogenaamde baan van Robert een dekmantel is voor een reeks diefstallen, manipulaties en ontvoeringen.



Jungleland (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Winkler | Cast: Charlie Hunnam, Jack O'Connell, Jonathan Majors, e.a. | Vanaf 6 januari
Stanley is de broer en manager van bokser Lion. Na een zwaar verlies in de boksring zitten beide heren in grote schulden. Wanneer zich een kans voordoet om de grote som geld terug te verdienen, aarzelen Stanley en Lion dan ook niet. Ze weten echter niet dat deze gelegenheid hun onderlinge band op de proef zal stellen.



The Twin (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taneli Mustonen | Cast: Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten, e.a. | Vanaf 6 januari
De Amerikaanse Rachel verhuist met haar man Anthony naar het Scandinavische platteland in hoop om daar de noodlottige dood van hun zesjarige zoontje Nathan in alle rust te kunnen verwerken. Eenmaal daar begint hun andere zoon, Elliott, zich steeds vreemder te gedragen. Hij denkt zelfs dat hij zijn overleden broertje is. Rachel begint te vermoeden dat hij een pion is in een ongekend duister complot van de dorpelingen.



Dreamland (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miles Joris-Peyrafitte | Cast: Finn Cole, Margot Robbie, Travis Fimmel, e.a. | Vanaf 13 januari
Texas, jaren dertig. Een boerenfamilie uit een berooid stadje is hard getroffen door de droogte. Eugene hoopt het bedrijf te redden met de beloning die op het hoofd van een voortvluchtige bankrover genaamd Allison staat. Tot zijn verbazing, vindt hij haar gewond in hun schuur. Na het aanhoren van haar verhaal, besluit hij haar onderdak te bieden en te helpen ontsnappen naar Mexico.



You People (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenya Barris | Cast: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, e.a. | 27 januari
Het kersverse koppel Ezra en Amira is dolgelukkig. Voordat de twee hun relatie naar een hoger niveau kunnen tillen, moet Ezra eerst Amira's ouders weten te overtuigen. Een lastige taak, want ze krijgen te maken met culturele verschillen, maatschappelijke verwachtingen en generatieconflicten.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair