You People (2023)

Vermoeiende, overdreven komedie over racisme.
play

5,2 details

  • 117 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
117 Min Verenigde Staten

Een nieuw echtpaar en hun families krijgen te maken met moderne liefde. Ze gaan hierover nadenken. Dit alles gebeurt te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen. Dat maakt het er voor hen niet gemakkelijker op.

Regie
Kenya Barris
Cast
Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Mike Epps, David Duchovny, Nia Long, Elliott Gould, Rhea Perlman, Bryan Greenberg, Lauren London, Andrea Savage, LaLa Vazquez, Molly Gordon, Khadijah, Deon Cole, Sam Jay, Yung Miami, Travis Bennett.
Release
27.01.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Kenya Barris | Scenario: Jonah Hill, Kenya Barris | Cast: Jonah Hill (Ezra Cohen), Lauren London (Amira Mohammed), Eddie Murphy (Akbar Mohammed), Julia Louis-Dreyfux (Shelley Cohen), David Duchovny (Arnold Cohen), Anthony Anderson (Barber #1), Rhea Perlman (Bubby), Elliot Gould (Mr. Greenbaum), e.a. | Speelduur: 117 minuten | Jaar: 2023

Thema is onmisbaar in een verhaal. Bijvoorbeeld Back to the Future gaat over tijdreizen, maar in de kern gaat het over hoe acties in het heden invloed kunnen hebben op de toekomst. Het is sterk als een thema in praktisch elke scène aanwezig is, maar dan wel subtiel. Niet zoals in You People, waarin elk moment schreeuwt dat het over ras en racisme gaat.

Ezra en Amira leren elkaar kennen, worden verliefd op elkaar en willen met elkaar trouwen. Maar... hij is blank, zij is zwart. En in de Verenigde Staten is dat voor veel mensen nog altijd een probleem. In de aanloop naar de huwelijksdag proberen beide geliefden een band te creëren met hun schoonouders, maar de ene gedraagt zich ontoepasselijk en de ander probeert het huwelijk actief te saboteren.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

You People Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

You People

acties