Deze nieuwe Original van Netflix staat meteen hoog in de Top 10

You People met Eddie Murphy en Jonah Hill gelijk op #2 in de lijst.

Bram de Groot 28 januari 2023 16:55 in Algemeen
De Netflix Top 10 is weer een nieuwe Original rijker. De romantische komedie You People komt binnen op de tweede stek en wordt dus erg goed bekeken op de streamingsdienst.

De komedie van regisseur Kenya Barris wordt door Netflix omschreven als "geestig" en "romantisch". Er zijn rollen voor de grote namen Eddie Murphy en Jonah Hill, met bijrollen voor onder meer Andrea Savage, Lauren London, Julia Louis-Dreyfus en Nia Long.

Wisselend ontvangen
"You People heeft een uitstekende cast en veel komisch potentieel - beide worden meestal verspild in een film die twijfelt tussen maatschappelijke kritiek en romantische komedie zonder zich volledig aan een van beide te committeren," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

De komedie staat tot op heden op 45 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. FilmTotaal-recensent Terence Shea kwam tot 2,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je You People nu gaan kijken, dan vind je de film hier op Netflix.


In You People krijgen nieuw echtpaar en hun families te maken met moderne liefde. Ze gaan hierover nadenken. Dit alles gebeurt te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen. Dat maakt het er voor hen niet gemakkelijker op.

NieuwsFilm

meest populair