Close-up van de moordende beer in 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Close-up van de moordende beer in 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

De kwaadaardige beer uit 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' is te zien op een exclusieve foto met een close-up

Een horrorversie van Winnie the Pooh: Blood and Honey, dat is op z'n zachtst gezegd interessant. Screen Rant heeft een exclusieve foto van de aankomende horrorfilm, waarin een close-up van moordende beer Pooh te zien is.

Zoals de titel al doet vermoeden, wordt Winnie the Pooh: Blood and Honey een alternatieve vertelling van het klassieke verhaal van A.A. Milne over het jongetje Christopher Robin die bevriend is met knuffeldieren als Winnie the Pooh, Piglet (Knorretje) en Eeyore (Iejoor).

Verwilderde dierenvriendjes
Regisseur Rhys Frake-Waterfield heeft een duistere horrorversie van het verhaal geschreven en geregisseerd. Zodra Christopher het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren, raken zijn dierenvriendjes verwilderd. Nadat Eeyore eraan moet geloven, richten Pooh en Piglet hun pijlen op een groepje studentes tot Christopher huiswaarts keert.

Op de exclusieve eerste blik is Pooh vanuit een close-up te zien. Een bebloed gezicht, een hongerige en sinistere blik, honing van zijn kind druipend... zo schattig als de beer in het originele verhaal is, is hij in deze film duidelijk niet.

De exclusieve foto van Screen Rant is hier te bewonderen.

Niet meer vredelievend
De trailer gaf ook al een inkijkje in wat men van de film kan verwachten. Christopher en zijn vriendin Mary keren terug naar huis en vinden het graf van Eeyore.

Ze komen erachter dat Pooh en Piglet niet meer zo vredelievend zijn als vroeger. Het hangt van Christopher af of hij hun drang naar bloed een halt kan toeroepen.



Winnie the Pooh: Blood and Honey is vanaf 15 februari 2023 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair