Antwoord op prangende vraag na zien van 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Antwoord op prangende vraag na zien van 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Is het een plotgat of tóch een slimme zet?

Murdermystery Glass Onion scoort behoorlijk op Netflix en dat is niet voor niets. Toch hadden kijkers na het zien van de film nog een prangende vraag. Waarom kreeg Andi een uitnodiging van Miles?

Let op: dit artikel bevat spoilers voor Glass Onion: A Knives Out Mystery

De populaire film - en het vervolg op Knives Out - begint met een aantal dubieuze uitnodigingen voor een moordspel op het privé-eiland van tech-miljardair Miles Bron. Zijn 'inner circle' was uitgenodigd om het spelletje met hem te spelen.

Wat vrij apart is, is dat zijn rivaal Andi (met wie hij zijn bedrijf begon, maar wie hij er later op sluwe wijze heeft uitgewerkt) óók een uitnodiging kreeg. Waarom?

Voor haar dood
Andi is namelijk al dood voor het spel überhaupt begint. Er zijn een aantal mogelijke theorieën waarom zij dan tóch een uitnodiging heeft ontvangen. Zo zou Miles de doos verstuurd hebben voordat ze dood ging.

Slimme zet
Het zou een slimme zet zijn van Miles, want hij zou zijn eigen sporen op deze manier uit kunnen wissen. Want wie nodigt iemand nou uit waarvan diegene weet dat ze toch niet zou komen? Een behoorlijke shock toen Andi's tweelingzus Helen dan opeens arriveert...

Glass Onion: A Knives Out Mystery is nu te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair