Toby Kebell (Dr Doom) wil nooit meer praten over gefaalde 'Fantastic Four'

Toby Kebell (Dr Doom) wil nooit meer praten over gefaalde 'Fantastic Four'

Toby Kebell wilt niks meer te maken hebben met de mega-flop.

Dat de Fantastic Four-reboot uit 2015 niet goed is ontvangen, is natuurlijk niks nieuws. Ondanks het feit dat de film al bijna 8 jaar geleden uitkwam, wordt acteur Toby Kebell nog steeds achtervolgt met vragen over zijn rol als Dr Doom in de film. Kebell wil niets liever dan nooit meer over de film te hoeven praten.

Verschrikkelijk als Doctor Doom
Kebell kreeg in een interview met Comicbook.com over het nieuwe seizoen van zijn serie Servant de vraag of hij liever placenta-achtige puf uit de serie zou eten of een vraag over Fantastic Four zou willen beantwoorden.

Hij had het perfecte antwoord:

"Zeker de placenta puf. Ik zou een hele croque en bouche van placenta-pufjes eten in plaats van te worden gevraagd of ik terug zou gaan en weer vreselijk zou zijn als Doctor Doom. 'Hé, je was verschrikkelijk als Doctor Doom. Zou je teruggaan en het nog een keer doen?' Eh, nee."

We kunnen er wel vanuit gaan dat we Kebell niet terug zullen zien in een eventuele Multiverse-crossover in het MCU als Avengers: Secret Wars, maar het duurt niet lang voordat we nóg een reboot van de Fantastic Four krijgen, deze keer in het MCU.



NieuwsFilm

meest populair