Voormalige realityster wordt mogelijk nieuwe 'James Bond'

Voormalige realityster wordt mogelijk nieuwe 'James Bond'

Dat zou bijna niemand zien aankomen.

Nadat het bekend werd dat Daniel Craig niet meer zou terugkeren als James Bond, gingen er al gelijk veel geruchten rond over wie hem zou opvolgen. Onder andere Tom Hardy en Henry Cavill werden al gelinkt aan de rol. Volgens de laatste geruchten zou ook Emily in Paris-acteur Lucien Laviscount een optie zijn.

Uit een artikel van the Mail on Sunday newspaper blijkt namelijk dat Bond-producent Barbara Broccoli erg onder de indruk zou zijn geraakt van zijn optreden in deze Netflix-hit. Toch zou het niet vanzelfsprekend zijn als Laviscount de spion zou gaan vertolken.

Realityster
In 2011 deed hij namelijk mee aan Celebrity Big Brother. Dit speelt niet mee in zijn voordeel, omdat vorige 007-acteurs vooraf alleen in meer serieuze projecten meegedaan hadden.

Broccoli had eerder aangegeven dat ze nu een andere weg op zullen gaan met de spionnenfilms. Wellicht dat de voormalige realityster daarom nog wel een kans maakt op deze felbegeerde rol.

Afwachten
De volgende James Bond zal waarschijnlijk pas in 2025 of 2026 te zien zijn. Ze hebben dus nog wel even de tijd om de opvolger van Craig te zoeken.



NieuwsFilm

meest populair