Superheldenfilm 'The Flash' is in bijna alles als 'The Dark Knight'

Superheldenfilm 'The Flash' is in bijna alles als 'The Dark Knight'

Ezra Miller komt naar verluidt met topfilm.

Dit jaar verschijnen er met Shazam! Fury of the Gods (maart), The Flash (juni), Blue Beetle (augustus) en Aquaman and the Lost Kingdom (december) maar liefst vier DC Universe-films. De solofilm The Flash krijgt tot op heden de meeste aandacht.

De film staat onder druk doordat hoofdrolspeler Ezra Miller het afgelopen jaar buitensporig gedrag vertoonde. Dit lijkt allemaal met een sisser af te lopen en nu zijn er via Variety positieve woorden over de film die al op de plank ligt.

"Regisseur Andy Muschietti is net klaar met de It-films, Michael Keaton en Ben Affleck keren terug als Batman en het plot gaat over tijdreizen en multiversums. Dit zijn twee van de populairste onderdelen in de verhalen over superhelden," schrijft Variety.


Zomersensatie
"Insiders bij de studio waren niet zo enthousiast sinds over een superheldenfilm van Warner Bros. sinds de films van The Dark Knight. Bijna alles rond The Flash wijst op een enorme zomersensatie. Bijna alles," valt er te lezen.

The Flash stond oorspronkelijk gepland voor 23 maart 2018, vervolgens voor juli 2022 en later november 2022. Nu staat de film gepland voor 16 juni 2023.



NieuwsFilm

meest populair