Actrice Ruby Rose onthult haar nieuwe vriendin: Rona-lee Shimon

Ze zijn meer dan vrienden sinds hun film

Actrice Ruby Rose is op vakantie met haar nieuwe vriendin, Rona-lee Shimon.

Beide actrices genieten zichtbaar van hun tijd samen op de foto's op Instagram. Zo zitten zij in casual kleding op een scooter en ogen vooral stoer en knap. Ruby Rose schrijft bij de foto's hieronder:

"Toen ik Rona-lee Shimon voor de film ontmoette, wist ik meteen dat wij heel goede vrienden zouden worden. Net als Vin Diesel voelt zij aan als familie. En ik prijs mij gelukkig dat zij dat ook vindt, net als haar zusje Sivan Noam Shimon. Nu op naar Tel-Aviv."

Reacties
Mensen dreigen hen te ontvolgen om verschillende redenen. Maar er zijn ook leuke reacties zoals die van Rona-lee zelf met: "Mijn lieve engel, Ik ben blij je te leren kennen door onze film samen. Je liep zo mijn hart binnen. Ik houd van jouw zachtaardig en lieve karakter. Je had mij letterlijk bij 'Hallo'."

De Australische Ruby Rose is van joodse afkomst, net als de Israëlische Rona-lee Shimon. Zij spelen in de actiefilm Dirty Angels, volgens het artikel in Algemeiner hier. Op alle anti-Israël commentaar reageert Ruby Rose dat zij slechts op bezoek gaat bij een vriendin. Ze maakt geen politieke statement.

Op haar Instagram en hieronder staan verschillende foto's van hun reis.



NieuwsFilm

meest populair