'The Sixth Sense'-regisseur ziet de zieke Bruce Willis nog altijd als zijn "grote broer"

'The Sixth Sense'-regisseur ziet de zieke Bruce Willis nog altijd als zijn "grote broer"

"Hij heeft mij altijd beschermd"

M. Night Shyamalan, The Sixth Sense-regisseur, ziet de zieke Bruce Willis nog altijd als zijn 'grote broer'. De acteur moest in maart 2022 noodgedwongen met pensioen, omdat hij door hersenletsel niet goed meer kan functioneren op de filmset. Zijn aandoening heet afasie.

M. Night Shyamalan, de scriptschrijver en regisseur van heel wat unieke films, vertelt aan The Hollywood Reporter: "Ik breng mezelf niet omlaag, maar ik ben vaak een saaie, nerdy man. Bruce Willis daarentegen is een echte filmheld."

"Hij heeft een bepaalde magnetische aantrekkingskracht. Als je met hem in een kamer bent, voel je dat. Hij heeft ook een charme en gevoel voor humor, waardoor hij automatisch de aandacht krijgt. En dat stopt hij allemaal in zijn karakters en dat zie je."

4 samenwerkingen
M. Night Shyamalan heeft vanaf 1999 samengewerkt met Bruce Willis. Zij hebben 4 films afgerond. Na de kaskraker The Sixth Sense volgden de films Unbreakable, Split en Glass.

"Bruce is heel belangrijk in mijn leven en startte mijn carrière. Onze families zijn hecht. Ik zal hem altijd herinneren als mijn grote broer. Hij heeft mij altijd beschermd. De dingen die hem nu overkomen, overkomen dus mijn familielid."

40 jaar films
Bruce Willis heeft meer dan 40 jaar in series en films gespeeld. Hij heeft wisselend grote successen op zijn naam met een wereldwijde omzet van 5 miljard. Amerikaanse dollars. Zijn laatste filmprojecten worden op verschillende manieren alsnog afgerond. Het artikel in de Insider staat hier. M. Night Shyamalan werkt aan verschillende filmprojecten, zoals hij hieronder vertelt op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair