'Top Gun: Maverick' heeft zoveel geschoten dat het niet eens in een maand te kijken is

'Top Gun: Maverick' heeft zoveel geschoten dat het niet eens in een maand te kijken is

In totaal meer dan 800 uur!

Een van de grootste hits van het afgelopen jaar is Top Gun: Maverick. Daarom heeft Paramount recent nog wat leuke beelden achter de schermen uitgebracht. Toch geeft editor Eddie Hamilton in een interview met Deadline aan dat er nog veel meer is.

"In totaal tussen 800 en 814 uur, best indrukwekkend. Ergens in maart hadden we een dag waar we in totaal 27 camera's tegelijkertijd aan hadden. Dat was met een scène met 4 jets tegelijk in de lucht. Ik weet nog wel dat ik de volgende dag de beelden ging bekijken en bij mezelf dacht, 'dit gaat nog wat worden'."

"Uiteindelijk ging het prima omdat ik de beelden goed had geordend. Maar er waren zeker nachten dat ik niet kon slapen en alleen maar close-ups van Maverick in mijn hoofd had. Iedere nacht droomde ik gewoon over Maverick, Rooster, Hangman en Phoenix. Ik voelde ook een druk om het vervolg van een film van 30 jaar geleden perfect te maken."

Komt er een Top Gun 3?
Het mag wel duidelijk zijn dat Top Gun: Maverick een succes was. Het bracht een indrukwekkende 1.4 miljard dollars op in de box office. Daarbij krijgt het op Rotten Tomatoes een 96% critici score en 99% publiek score. Dan zou je denken dat een vervolg er nog wel in zit.

Toch geeft regisseur Joseph Kosinski aan dat er momenteel nog geen plannen zijn voor een vervolg. "Voor mij lijkt het erop dat Maverick nog wel wat te bieden heeft, hij is nog niet klaar voor een rustig leven," gaf Kosinski aan.

Top Gun: Maverick is te streamen op Paramount+.

NieuwsFilm

meest populair