Volgende film van 'M3GAN'-makers krijgt eerste details

Volgende film van 'M3GAN'-makers krijgt eerste details

Wordt 'Night Swim' net zo'n succes als horrorpop M3GAN?

Nu horrorpop M3GAN zowel bij de critici als het publiek een groot succes blijkt te zijn, staan productiemaatschappijen Blumhouse en Atomic Monster natuurlijk te trappelen om aan een nieuw project te beginnen.

Hun volgende film wordt Night Swim, gebaseerd op de gelijknamige korte film van regisseur Bryce McGuire. Hij zal deze nieuwe speelfilm ook gaan schrijven en regisseren. Het gaat om een bovennatuurlijke thriller over een "verborgen bron van kwaad" die zich bevindt in het zwembad in de achtertuin van een familie.

Cast & crew
Tot nu toe bestaat de cast uit Wyatt Russell, bekend van de Marvel-show The Falcon and The Winter Solider, en Kerry Condon. James Wan en Jason Blum produceren Night Swim namens respectievelijk Atomic Monster en Blumhouse. Night Swim moet begin 2024 uitkomen in de bioscoop.

De horrorstudio's hebben een nieuwe deal met Universal en het is de verwachting dat ze minstens acht films per jaar gaan maken. Dan hebben we het alleen nog maar over bioscoopreleases, want Blumhouse en Atomic Monster gaan daarnaast ook gewoon door met het maken van films en series voor streamers zoals Peacock.

M3GAN haalde wereldwijd al meer dan 48 miljoen dollar op met een budget van slechts 12 miljoen dollar. De film draait overigens pas net in de bioscopen, dus de verwachting is dat dit bedrag nog wel een stuk hoger zal gaan uitvallen. Hieronder nog eens een trailer van de film:



NieuwsFilm

meest populair