Kijktip: 3 topfilms om deze week in de bioscoop te bekijken

Kijktip: 3 topfilms om deze week in de bioscoop te bekijken

Voor wie genoeg heeft van streaming.

De bioscoop blijft een bijzondere ervaring voor een filmliefhebber. Ook nu draaien er weer een hoop goede films in de bioscopen. FilmTotaal heeft vandaag drie films voor je uitgezocht die je absoluut op het witte doek moet hebben gezien.

M3GAN (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, e.a.
Na de dood van haar ouders, gaat de jonge Cady bij haar tante Gemma wonen. Om een paar extra handen te krijgen voor de zorg van Cady, schakelt Gemma een van haar uitvindingen in: de geavanceerde en levensechte pop M3GAN. Al snel blijkt deze pop gevaarlijker dan gedacht, want M3GAN gaat wel heel ver om Cady te beschermen. Dan escaleert de situatie volledig.



Operation Fortune (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, e.a.
De internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6-agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA-agent Sarah Fidel en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen.



Push in Boots: The Last Wish (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Crawford en Januel Mercado | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, e.a.
Na heel wat avonturen, met niet altijd een succesvolle afloop, zijn de negen levens van de Gelaarsde Kat onderhand op. De machokat besluit een teruggetrokken bestaan te gaan leiden, maar blijkt nog een hoop vijanden te hebben die hem graag willen vangen. Zijn laatste hoop is een wensster waarmee hij al zijn oude levens terug zou kunnen krijgen. Daarvoor moet hij een even bizarre als bijzondere reis ondernemen.





Liever thuis een filmpje kijken?



NieuwsFilm

meest populair