Netflix onthult korte teaser voor 'Luther: The Fallen Sun'

Netflix onthult korte teaser voor 'Luther: The Fallen Sun'

Idris Elba is terug!

Idris Elba wordt wel vaker genoemd als de perfecte opvolger van Daniel Craig's James Bond. Dit heeft de acteur voornamelijk te danken aan de geliefde serie Luther. De kans lijkt klein dat Elba ooit 's werelds bekendste geheim-agent zal spelen, maar wel keert hij terug als de geliefde detective.

Elba zei enige tijd geleden dat hij niet meer zoveel interesse heeft in het spelen van Bond. Ook liet niemand minder dan de bekende producente Barbara Broccoli weten dat ze voor een jongere acteur willen gaan. Elba is inmiddels alweer 50 jaar oud en dus maar 4 jaar jonger dan Craig. Echt heel erg lang zou hij dus niet meekunnen.

Andere projecten
Gelukkig zit Elba zeker niet stil. Zo was hij al te zien in talloze films en series, maar keert nu terug voor een van zijn bekendste rollen, namelijk Luther. Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2010. Dit was meteen zo'n hit dat er nog eens vier seizoenen werden gemaakt.

In 2019 verscheen het vijfde en laatste seizoen. Dit zou het laatste avontuur zijn van detective chief inspector John Luther. Althans, dat werd een lange tijd gedacht, maar gelukkig is dat niet het geval!

Film
Het is namelijk al enige tijd bekend dat Elba terugkeert voor een Luther-film. Het verhaal is als volgt: de briljante maar eveneens onteerde Luther zit achter slot en grendel, maar het lijkt erop dat hij weer aan het werk wordt gezet.

Londen wordt namelijk geterroriseerd door een krankzinnige seriemoordenaar (gespeeld door Andy Serkis). Hij is de politie altijd te slim af, maar misschien dat Luther hem voor eens en altijd kan stoppen.

Teaser
De onderstaande teaser geeft eigenlijk helemaal niks weg. We zien Luther en horen enkele mensen praten, maar daar blijft het dan ook bij. Bekijk de beelden hieronder zelf.



Gelukkig hoeven we niet meer al te lang te wachten op de film zelf. Luther: The Fallen Sun zal namelijk eind februari in enkele bioscopen draaien, en zal vanaf 10 maart al op Netflix te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair