Eerste recensies voor thriller 'Missing': net zo goed als 'Searching'?

Eerste recensies voor thriller 'Missing': net zo goed als 'Searching'?

De tweede film die is opgenomen met bestaande camera's is klaarblijkelijk weer prima vermaak.

In 2018 verscheen de spannende thriller Searching. De film met onder meer John Cho was een enorme hit en nu is het tijd voor het vervolg: Missing.

Op Rotten Tomatoes verschijnen ondertussen de eerste recensies online en deze zijn erg positief. Op het moment van schrijven zijn er 14 recensies opgenomen en deze zorgen voor een Tomatometer-percentage van 86 procent met een 6,6/10 als gemiddelde beoordeling.

Alarmerend verhaal
"Door het sjabloon van zijn voorganger over te nemen, ontgint en manipuleert de film de apps op het bureaublad van een computer om een heftig en alarmerend verhaal te vertellen," schrijft de positieve Lovia Gyarkye van The Hollywood Reporter.

Culturele kwesties
"Missing kan wat voortkabbelen, maar het besluit om in te gaan op culturele kwesties, waaronder echte misdaad, racisme en internet, geeft het kronkelige plot echte inhoud," aldus Yasmeen Hamadeh van Mashable.

Dom?
"Deze thriller probeert te profiteren van de confronterende schermen, maar hoe het gedaan is ziet er uiteindelijk te dom uit," meent Derek Smith van Slant Magazine.

Vanaf 23 februari
Hieronder zie je de trailer en vanaf 23 februari is de thriller te zien in de Nederlandse bioscopen.


De synopsis
Als haar moeder tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is.

Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

NieuwsFilm

meest populair