Zien: Jongetje uit 'Narnia' is nu de gespierde Marvel-schurk Adam Warlock

Zien: Jongetje uit 'Narnia' is nu de gespierde Marvel-schurk Adam Warlock

James Gunn vertelt in een nieuw interview met Empire meer over zijn 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'.

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 introduceert regisseur James Gunn een populair personage in het Marvel Cinematic Universe: Adam Warlock. In een interview met Empire deelt de filmmaker een nieuwe foto van deze 'schurk' en vertelt hij meer over zijn rol.

Aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) werd er al sterk gehint op de komst van Warlock. Toen zat hij nog in een gouden cocon. In de derde film zal hij daadwerkelijk een grote rol hebben.

"In de film maken we kennis met een vrij infantiele Warlock", vertelt Gunn over het goud geschminkte personage. "Hij is pas net uit zijn cocon en begrijpt nog maar weinig van het leven. Noem hem gerust een baby".


Bekijk de afbeelding
Deze superkrachtige 'baby' arriveert in de vorm van Will Poulter. Deze Britse acteur ken je misschien als Eustace Scrubb uit de The Chronicles of Narnia-films. Vandaag de dag is hij geen jongetje meer, maar een flink afgetrainde man.

Niet slecht, niet goed
In de stripboeken doet Warlock er alles aan om het de superhelden die hij tegenkomt flink lastig te maken. Toch wil Gunn hem niet per se een schurk noemen.

"Het is allemaal iets gecompliceerder dan dat, maar hij is absoluut geen held", aldus de regisseur.

Juiste acteur
Gunn, die inmiddels een van de studiobazen van concurrent DC is, vermoedt dat Warlock een belangrijke rol gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe.

"Ik wilde voor deze rol een acteur met een jeugdige uitstraling. Iemand die sterk is op zowel het gebied van drama als komedie", vertelt hij. "Ik zocht dus iemand die meer dan één film mee kan gaan".

Uiteindelijk vond de filmmaker de juiste kandidaat dus in Poulter.



Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen te bewonderen.

NieuwsFilm

meest populair