Marvel-sterren samen op eerste foto 'We Have a Ghost' van Netflix

Marvel-sterren samen op eerste foto 'We Have a Ghost' van Netflix

Drie grote namen die garant staan voor originaliteit.

Horrormeester Sam Raimi (de Evil Dead-franchise) en regisseur Paul Feig (onder andere Bridesmaids en The Heat) gaan samenwerken aan een nieuwe bewerking van de horrorkomedie Suburban Hell.

Het gelijknamige boek, gepubliceerd in 2022 door schrijfster Maureen Kilmer, vertelt het griezelige verhaal van een hechte groep moeders in een buitenwijk wiens vriendschap dusdanig op de proef wordt gesteld wanneer een van hen bezeten raakt door een boze geest.

Boze geesten die bezit nemen van mensen, is natuurlijk helemaal het ding van Raimi terwijl de voorstedelijke moederkant juist weer meer in het straatje van Feig ligt, dus hun team-up lijkt een gouden greep te worden.

Van horrokomedie naar familieavontuur
We Have A Ghost wordt de nieuwste titel van regisseur Christopher Landon die ons eerder al trakteerde op de vermakelijke Happy Death Day-delen over een studente die haar dood keer op keer opnieuw beleeft en Freaky waarbij een seriemoordenaar en scholier van lichaam verwisselen.

Internetsensaties
We Have A Ghost gaat over een man (Anthony Mackie) die naar een nieuwe woning verhuist waar hij ontdekt dat hij wordt achtervolgd door een grotendeels ongevaarlijke, maar gestoorde geest (David Harbour).

De twee worden van de ene op de andere dag internetsensaties, maar wanneer ze interesse beginnen te krijgen in het onderzoeken van het verleden van de geest, trekken ze onbedoeld de aandacht van de CIA.

Eerste foto
Een eerste foto is nu vrijgegeven door Empire. Bekijk deze hieronder:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair