Netflix pakt uit met 'Your Place or Mine': een romkom met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher

Netflix pakt uit met 'Your Place or Mine': een romkom met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher

De streamingdienst komt in februari met deze veelbelovende film.

Netflix pakt binnenkort uit met een veelbelovende romkom: Your Place or Mine. In deze film spelen topacteurs Reese Witherspoon (Legally Blonde) en Ashton Kutcher (That '70s Show) twee beste vrienden die een tijdje van huis wisselen en zo een dieper verlangen naar elkaar ontdekken.

Met Your Place or Mine levert Aline Brosh McKenna haar eerste speelfilm als regisseur af. Vanzelfsprekend is zij geen onbekende in Hollywood. Eerder was ze onder meer verantwoordelijk voor het scenario van The Devil Wears Prada (2006) en Cruella (2021).

Aanrader
Vorige week verscheen de eerste trailer voor deze romantische komedie. De eerste beelden zagen er veelbelovend uit. Ook al het betrokken talent maakt dat deze Netflix-productie - die volgende maand verschijnt - een titel wordt om niet te missen.


Your Place or Mine (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aline Brosh McKenna | Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, e.a. | Stuur melding
Debbie en Peter zijn elkaars beste vrienden, maar ook elkaars totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in Los Angeles, hij houdt van verandering in New York. Wanneer de twee een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Deze actie zou ook zomaar eens de deur naar liefde kunnen openen.



Your Place or Mine is vanaf 10 februari op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair