3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Te zien op: HBO Max
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



Dear Evan Hansen (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Ben Platt, Amy Adams, Julianne Moore, e.a. | Te zien op: Prime Video
Evan Hansen, een scholier met een sociale angststoornis, kan maar moeilijk vrienden maken. Na de zelfmoord van een klasgenoot, probeert hij een band te krijgen met diens familie door te beweren dat hij goed bevriend was met hun zoon. Een actie waarmee hij zich daardoor behoorlijk in de nesten werkt.



Roma (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a. | Te zien op: Netflix
Cleo is een jonge vrouw met Mixteekse roots. Ze werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.



NieuwsFilm

meest populair