Shia LaBeouf is onherkenbaar in scifi-film 'Megalopolis' van Francis Ford Coppola

Shia LaBeouf is onherkenbaar in scifi-film 'Megalopolis' van Francis Ford Coppola

De grote comeback van de 'Transformers'-acteur?

Francis Ford Coppola heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan de geliefde The Godfather-trilogie en een van de beste oorlogsfilms aller tijden, Apocalypse Now. Is Megalopolis de volgende topfilm van de regisseur?

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. De iconische regisseur wist heel wat grote namen te strikken, zoals o.a. Aubrey Plaza, Giancarlo Esposito, Adam Driver, Jon Voight, Dustin Hoffman, Forest Whitaker, Laurence Fishburne én Jason Schwartzman. Er zit echter ook een opvallende naam tussen.

Shia LaBeouf
Het gaat hier om de Transformers-acteur Shia LaBeouf. De acteur is de laatste jaren wel vaker in het nieuws gekomen i.v.m. meerdere arrestaties voor openbare dronkenschap, wanorde of geweldsdelicten.

Hierdoor wil lang niet meer iedereen met de acteur samenwerken. Coppola wel. Ondanks het feit dat er een gerucht de ronde deed dat hij misschien vervangen zou worden (zoals dat ook het geval was voor Don't Worry Darling, al is dit wel een vreemd verhaal...) blijkt dit niet waar te zijn. LaBeouf werd nu gespot op de set, in een zeer opmerkelijk kostuum.

Rol
De acteur is namelijk onherkenbaar in de onderstaande foto, waarin hij te zien is als een Griekse godin. Bekijk het kiekje hieronder. Wil je meer zien, klik dan hier.



Verhaal
Er is nog maar tamelijk weinig bekend over het verhaal. Wel weten we dat Megalopolis een sciencefictiondrama zal worden over een vrouw die maar lastig kan kiezen tussen haar vader, die een klassieke kijk op de samenleving heeft, en haar minnaar, die juist een stuk progressiever is en zich voorbereidt op de toekomst.

Er is geen officiële releasedatum, maar Megalopolis zal naar verwachting ergens in 2024 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair