Hugh Jackman hint naar de Wolverine die iedereen wil zien in 'Deadpool 3'

We kunnen haast niet enthousiaster worden dan dat we al waren...

Vorig jaar september kwam voor Marvel-fans één van de beste nieuwtjes van het jaar: Hugh Jackman ging terugkeren als Wolverine naast zijn frenemy Ryan Reynolds voor Deadpool 3.

Het duo heeft beloofd dat de threequel niet zal rotzooien met het krachtige einde van Logan (2017). Wat fans dit keer echt heel graag willlen, is het klassieke gele kostuum van Wolverine uit de comics, iets waar we Jackman gedurende 17 jaar en 9 films nog nooit in gezien hebben.

Bij het oorspronkelijke einde van The Wolverine (2013) kreeg hij het kostuum wel aangeboden, maar die scène werd eruit geknipt.

Vandaag deelde de acteur een erg hoopvolle foto op zijn Instagram-stories met de maskers van Deadpool en Wolverine, gemaakt door BossLogic. Hoewel het niet gelijk betekent dat dit iets voorspelt, is de hoop van de fans hiermee zeker aangewakkerd. Bekijk de afbeelding hieronder:

Bekijk de afbeelding
Goed onderbuikgevoel
In een recent interview met 'The Guardian' gaf Jackman een hilarische reden om toch met Reynolds te willen samenwerken: "Hallo? Ik mag hem elke dag de stuipen op het lijf jagen en in elkaar slaan!"

Deadpool 3 staat voorlopig gepland voor een release in september 2024.



NieuwsFilm

meest populair