Sylvester Stallone (76) vertelt hoe hij mentaal fit blijft - en zijn reality show is af

Opnieuw volgt wijs advies van 'the coach' in een video op Instagram

Vera 24 januari 2023 06:43 in Celebrity
Hoe ouder Sylvester Stallone wordt, hoe meer inzichten hij deelt op social media. Opnieuw volgt wijs advies in een video op Instagram.

De beroemde acteur uit Rocky vertelt onderweg naar huis, dat de realityshow van zijn gezin zo goed als afgerond is. En dat hij merkt dat hij er naar uitkijkt weer te kunnen trainen. Als 76-jarige denkt hij steeds vaker aan de voordelen van workouts.

Belang van workouts
Peinzend zegt hij: "Doen van workouts gaat verder dan narcisme en uitsloverij. Als je je niet goed voelt, als je je niet sterk voelt of op andere manieren niet de oude voelt, heeft dat effect op alles."

Sylvester werkt altijd en weet uit ervaring: "Er is kracht nodig om niet te stoppen en om door te gaan tot het einde. Er is zelfvertrouwen nodig en het is nodig je goed te voelen over jezelf."

Fijn mentaal gevoel
Sylvester vertelt de oplossing voor dat fijne, mentale gevoel: "Het maakt niet uit wat je doet, als je maar je bloed laat stromen door jouw lijf. Dat heeft dan effect op jouw brein en jouw zelfvertrouwen en jouw optimisme."

En hoe je die workouts vol kunt houden, weet hij als rasechte coach ook: "Let op jouw focus. Die geeft de doorslag tot succes. Want als het trainen stagneert, voel je je stijf en neemt het zelfvertrouwen af. Je hebt die circulatie nodig. Werk dus aan jouw lijf, dan volgt het mentale vanzelf."

Workouts volhouden
Het regent hartjes bij zijn bericht hieronder op Instagram. Meerdere volgers zijn het roerend met 'the coach' eens, zoals hij vaak door hen genoemd wordt.

Anderen vinden hem een geweldig mens en trainer. Het is in elk geval een goede reminder om die goede voornemens voor een fitter lijf wel vol te houden dit jaar.NieuwsFilm