3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Dark Tower (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nikolaj Arcel | Cast: Idris Elba, Matthew McConaughey, Jackie Earle Haley, e.a. | Kijk direct
Jake, een tiener met bovennatuurlijke krachten, beleeft steeds dezelfde nachtmerries over het einde van de wereld. Deze blijken te kloppen wanneer hij Roland Deschain ontmoet. Deschain is de laatste Scherpschutter die moet voorkomen dat zijn aardsvijand Walter O'Dim, een tovenaar, het enige vernietigt dat het universum bijeenhoudt.Annihilation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a. | Kijk direct
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.The School for Good and Evil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feige | Cast: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, e.a. | Kijk direct
Sophie wil al heel haar leven prinses worden en hoopt naar een magische school te mogen voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken. Die wens komt uit, maar niet helemaal: Sophie wordt namelijk bij de verkeerde afdeling ingedeeld. Haar beste vriendin Agatha belandt wél bij de afdeling voor helden. Ook zij is niet blij. Door deze indeling komt hun band op het spel te staan.NieuwsFilm

meest populair