3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 25 januari 2023 20:30 in Featured
HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

A Nightmare on Elm Street (1984)
Regie: Wes Craven | Cast: Heather Langenkamp, Robert Englund, Amanda Wyss, e.a. | Kijk direct
Nancy wordt geteisterd door verschrikkelijke nachtmerries over een verminkt figuur met een handschoen met superscherpe messen. Al snel komt ze erachter dat haar vrienden soortgelijke nachtmerries hebben. Wanneer sommige tieners doodgaan, beseft ze dat ze wakker moet blijven om de aanvallen van deze moordenaar te overleven. Ze bedenkt een plan om hem te stoppen.The Mauritanian (2021)
Regie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a. | Kijk direct
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.The Mule (2018)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, e.a. | Kijk direct
Earl Stone is een knorrige, eenzame man op leeftijd. Hij was ooit een prijswinnend dagleliekweker, maar zag door de online concurrentie zijn bedrijf failliet gaan, waardoor hij nu in financiële moeilijkheden zit. Om het hoofd boven water te houden, wordt hij koerier voor een Mexicaans drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates.NieuwsFilm