Originele 'Kill Bill'-ster roept Quentin Tarantino op om eindelijk het derde deel te maken

Wordt 'Kill Bill Vol. 3' Tarantino's laatste film?

Frank Vermeij 25 januari 2023 16:43 in Algemeen
Nu Quentin Tarantino zijn tiende en laatste film nadert, wordt er natuurlijk volop gespeculeerd. Fans werden enthousiast toen Tarantino zelf het idee voor een derde Kill Bill naar buiten bracht. Deze zou de dochter van het personage van Vivica Fox volgen die wraak wilt nemen op Uma Thurman's The Bride. Fox reageert hier nu op.

Vol. 3
Hoewel er niks officieels bekend is over het derde deel, lijkt Vivica Fox al erg enthousiast over Tarantino's idee over dat het haar dochter zou volgen:

"Ik heb gewacht... Ze zeiden dat het mijn dochter zou zijn die opgroeide. Ik weet dat hij er op een of andere manier achter zal komen... misschien zit ik wel in een flashback. Ik zou graag weer met Quentin en Uma willen werken. Het was veel trainen."

Zendaya
Fox vertelde ook al wie zij dan voor ogen heeft om de rol van haar dochter te vervullen:

"Zendaya... ze is mooi, ze is geweldig. Ze wint Emmy's", zegt Fox. "We zouden het in haar schema moeten inpassen. Ze doet het supergoed."

Hieronder bekijk je de scène waarin The Bride het opneemt tegen Vernita Green, totdat de desbetreffende dochter van Green de kamer binnenloopt:NieuwsFilm