Julia Louis-Dreyfus onthult wat de volgende Marvel-film is waarin ze te zien is

De actrice speelt in het MCU het mysterieuze personage Valentina Allegra de Fontaine.

Patrick 25 januari 2023 19:07 in Algemeen
Julia Louis-Dreyfus speelt in het MCU het personage Valentina Allegra de Fontaine. Bij Jimmy Kimmel onthult de actrice in welke Marvel-film we haar weer kunnen bewonderen.

Louis-Dreyfus was voor het eerst te zien als Valentina in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier. In deze serie werd duidelijk dat zij bezig is met rekruteren van een groep anti-helden. In Black Panther: Wakanda Forever zagen we haar personage voor het eerst op het grote doek (op een korte verschijning in Black Widow na).

Niet alleen een "bad guy"
Jimmy Kimmel vraagt haar of ze kan vertellen wat haar volgende project is voor Marvel. "Dat mag ik zeker vertellen, ik ga een rol spelen in Thunderbolts. Goeierikken doen slechte dingen en slechteriken doen goede dingen. Mijn personage is niet puur een "bad guy", ze is een beetje goed en een beetje slecht."

"Toen de topmannen bij Marvel me hierover vertelden, hadden ze het over al deze personages, en dit universum en dat universum, het was een beetje alsof mijn accountant de belasting aan me uitlegt" grapt de actrice. "Ik moest aan mijn zonen vragen om het aan me uit te leggen."

Strak pakje
Jimmy Kimmel laat in het interview een stripboek zien waarin Valentina voor het eerst te zien was. Hij vraagt de actrice of ze in de film net zo een strak pakje aantrekt als het stripboekpersonage. "Dat gaat misschien wel gebeuren" antwoordt de actrice.

Thunderbolts is vanaf 26 juli 2024 te zien in de bioscopen. Bekijk het interview met Jimmy Kimmel hieronder.NieuwsFilm