Zo rijk is Colin Farrell uit 'Minority Report' en 'The Banshees of Inisherin'

Colin Farrell is naast acteur ook producer

Vera 26 januari 2023 07:27 in Celebrity
Colin Farrell is naast acteur ook producer. Zijn nettowaarde wordt geschat op 80 miljoen Amerikaanse dollars. De ster heeft een Oscarnominatie ontvangen voor zijn nieuwste film The Banshees of Inisherin.

Colin Farrell zit al jaren in de filmindustrie. Hij is te zien in verschillende genres en grote en kleine films en series. De 46-jarige ster heeft wereldwijd succes met films als Minority Report, In Bruges en The Lobster.

Hoe het begon
Colin Farrell is geboren in 1976 in Dublin, Ierland. Zijn ouders hadden een winkel in gezonde producten. Colin toonde al vroeg belangstelling voor acteren en stopte zijn studie toen hij gecast werd voor de serie Ballykissangel. Vervolgens maakte hij zijn filmdebuut met The War Zone.

Andere films in Groot-Brittannië en Amerika volgden. Hoewel niet alle films even succesvol bleken te zijn, viel Colin Farrell wel op. Zijn doorbraak kwam met Minority Report, Daredevil en Intermission. Voor de film In Bruges ontving hij een Golden Globe.

Meer vermogen
Colin Farrell werkt onverminderd door. Een paar van zijn nieuwere films zijn Artemis Fowl, Dumbo en Fantastic Beasts, een spin off van Harry Potter.

Colin Farrell bezit verschillende huizen en zet zich in voor goede doelen rond pesten en zwervers. Meer over zijn vermogen staat hier op Celebrity Networth. In onderstaande YouTube-video van Variety vertelt Colin Farrell meer over zijn kijk op zijn personages.NieuwsFilm

meest populair