Richard Gere vindt dat een van zijn films behoorlijk ondergewaardeerd is

Ken jij 'The Hoax' al?

Wouter Drummen 26 januari 2023 10:32 in Algemeen
Recentelijk verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waarin Tom Hanks zich uitlaat over een van zijn beste films waar niemand het meer over heeft. Richard Gere volgt nu zijn voorbeeld en heeft het over een van zijn films die veel meer aandacht verdient.

Gere heeft natuurlijk al een heel wat topfilms gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Primal Fear, Pretty Woman en Chicago. Volgens de acteur wordt echter een film vaak over het hoofd gezien.

Toppertje
Gere is op dit moment zijn nieuwe romantische komedie, genaamd Maybe I Do, flink aan het promoten. Tijdens een recent interview had hij het over een van zijn films die in zijn ogen veel beter is dan veel mensen denken of weten.

Het gaat hier om The Hoax. Gere zegt er het volgende over: "Het was een echt sterke film, maar helaas heeft hij nooit echt 'gemaakt'..."

Jammer
Dit vindt Gere nog steeds jammer. Zo vervolgt hij: "Ik maakte deze film met Lasse Hallstrom. Nog niet zo heel lang geleden had ik er had ik het erover met Lasse zelf".

"We weten beiden eigenlijk niet waarom de film geen succes was, want 'The Hoax' is gewoon een hele goede film".

Verhaal
Gere speelt de schrijver Clifford Irving, die de laatste jaren geen enkel succesvol boek meer heeft kunnen schrijven. Hij is ten einde raad en bedenkt een plannetje dat hem zou kunnen helpen om toch relevant te blijven.

Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, probeert Clifford de wereld te overtuigen.

Interesse? Bekijk de trailer hieronder.NieuwsFilm

meest populair