De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 27 januari 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Where the Crawdads Sing (2022)
Regie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Kijk direct
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.You People (2023)
Regie: Kenya Barris | Cast: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, e.a. | Kijk direct
Het kersverse koppel Ezra en Amira is dolgelukkig. Voordat de twee hun relatie naar een hoger niveau kunnen tillen, moet Ezra eerst Amira's ouders weten te overtuigen. Een lastige taak, want ze krijgen te maken met culturele verschillen, maatschappelijke verwachtingen en generatieconflicten.Narvik (2022)
Regie: Erik Skjoldbjærg | Cast: Kristine Hartgen, Carl Martin Eggesbø, Christoph Gelfert Mathiesen, e.a. | Kijk direct
Noorwegen, winter 1940. Tienduizenden soldaten uit verschillende landen vechten in de kustplaats Narvik tegen de Duitsers, die deze willen veroveren om ijzererts te kunnen vervoeren. Deze harde strijd eindigt in Hitlers eerste nederlaag. Na afloop, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt hij een schokkende waarheid over zijn vrouw.NieuwsFilm

meest populair