'Cocaine Bear' wordt de 'beste film aller tijden'

Aldus de fans van de beer.

Frank Vermeij 26 januari 2023 14:34 in Algemeen
Elizabeth Banks' Cocaine Bear zou wel eens de meest bizarre film van het jaar kunnen worden. De sociale media kanalen van de film zijn zich hier zeer bewust van en spelen in op de reacties van enthousiaste fans die het de 'beste film ooit' noemen.

Beste film?
De fans zijn natuurlijk niet serieus, maar vanwege het bizarre verhaal van de film (en het feit dat het geïnspireerd is door een waargebeurd verhaal) worden mensen toch benieuwd en enigszins enthousiast op een humoristische manier.

Hieronder zie je hoe het officiële Twitter-account van Cocaine Bear inspeelt op deze reacties en ze in een officiële clip verwerkt.We zullen er snel achterkomen of Cocaine Bear ook echt de beste film ooit gaat worden.

24e
De film is over minder dan een maand te zien in de Nederlandse bioscopen, namelijk op 24 februari. Cocaine Bear wordt een van de laatste films waarin we de iconische Ray Liotta zullen zien. Hij overleed afgelopen jaar in mei. Verder zijn sterren als Keri Russell (Dawn of the Planet of the Apes) en Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) te zien in de film.

Hieronder bekijk je nogmaals de bizarre trailer voor 'de beste film ooit'.NieuwsFilm

meest populair